Trabzonspor devre arasında transfer yapacak mı?

Okan Alemdaroğlu Haber61'e açıkladı

Trabzonspor devre arasında transfer yapacak mı?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Osmanlıspor'u 4-3 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavili kulübün yöneticilerinden Okan Alemdaroğlu Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Alemdaroğlu şöyle konuştu;

"Kalan 6 maçı çok önemsiyorduk. Bugün birini kazandık ve geriye 5 maç kaldı. İnşallah onları da kazanırız. 2 golü biz kendi kalemize attık zaten. Pereira bugün" iyi de oynadık ama futbolda böyle şeyler var. Kazandığımız için çok sevinçliyiz. Geçen maçtamn dolayı cezalı olan taraftar grupları vardı onlar da bugün gelemedi. Bugün 20 bin seyici var ama taraftar gelmedi diyebiliyoruz bu nedenle iyi bir noktadayız. Gelinen noktada transfer yapınca paramız gidiyor, yapmadğımızda eksik var. Belki bir stoper almayı düşünüyüroz. Hep stoper diyoruz ama bugün en iyi Uğur oynadı. Uzun vadede stoper alabiliriz ya da böyle devam edebiliriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler