Trabzonspor devre arasında bombayı patlatıyor! Başkan Doğan yıldız transferi açıkladı

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan'dan gelen "yıldız transfer" açıklaması taraftarlarda büyük heyecan yarattı.

Trabzonspor devre arasında bombayı patlatıyor! Başkan Doğan yıldız transferi açıkladı

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, ara transfer döneminde orta alana yıldız bir ismi takviye etmek istediklerini, bu ismin daha önce de gündeme geldiğini açıkladı.

TRABZONSPOR'A KİMSENİN HAYIR DİYEMEYECEĞİ BİR YILDIZ

2023/06/12/trabzonspor-baskani-dogan-basin-ile-bulusacak.jpg

Sezon başında da yıldız isim temaslarda bulunduklarını kaydeden Doğan, "İsim veremem, şu anda da almaya çalışıyoruz. Duruma göre birden fazla da olabilir. İçerideki oyunculardan zararsız şekilde çıkmaya başladığımızda bu tür oyuncuları da almaya başlayacağız. Orta sahaya kimsenin 'hayır' demeyeceği bir yıldız transferi yapmak istiyoruz" dedi.

DOĞAN’IN AÇIKLAMASI SONRASI TRABZONSPOR İÇİN THİAGO İDDİASI!

2023/10/15/thiago.jpg

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan'ın orta alana almak istediği yıldız oyuncunun Thiago Alcantara olduğu öne sürüldü.

Bordo mavili ekip, Liverpool forması giyen futbolcuyu yaz transfer döneminin son anına kadar kadrosuna katmak adına yoğun çaba sarf etmiş ancak istediği neticeyi elde edememişti.

THİAGO ALCANTARA KİMDİR?

thiago-alcantara.jpg

Thiago, 11 Nisan 1991'de İtalya'nın Brindisi ilinin San Pietro Vernotico bölgesinde dünyaya geldi. Gençlik yıllarında, Flamengo, Ureca ve Barcelona formalarını giydi.

Kariyerinin başlangıcında Barcelona'da imzaladığı ilk profesyonel sözleşmeyle adını duyuran deneyimli orta saha oyuncusu, Bayern Münih'e transfer olarak başka bir büyük kulüpte de yeteneklerini sergiledi. Son olarak Thiago, Liverpool formasını giyiyor ve İngiliz ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Liverpool forması altında Thiago, 97 maçta sahaya çıkarak 3 gol atma başarısı ve 6 asist yapma yeteneği gösterdi.

Aynı zamanda uluslararası arenada da parladı. İspanya Milli Takımı'nda 46 kez görev alıp 2 gol kaydederek ülkesini temsil etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler