Trabzonspor destek turunda

Trabzonspor Basketbol Ortahisar ve Yomra Belediyesi’ni ziyaret etti

Trabzonspor destek turunda

Trabzonspor Basketbol Yönetim Kurulu Üyeleri Vahap Öztel, Sadık Berber, Nihat Yılmaz ve Selim Emre Ar’ın bulunduğu ziyarette sosyal sorumluluk projelerine destek istenirken, Trabzon’da basketbolun durumu ve altyapı konuları konuşuldu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Öztel, Trabzon’da basketbolun var olması ve sürdürülmesi açısından emek verdiklerini ifade ederek, “Öğrenciler Salona” adlı sosyal sorumluluk projesine destek beklediklerini söyledi. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da basketbolun yaşaması gereken bir spor branşı olduğuna dikkat çekerek, “Biz değişik branştaki kulüplerimize desteğimizi veriyoruz. Basketbolun şehrimizde yaygınlaşması ve yaşaması için de basketbol kulübümüze de elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da destek sözü vererek, “Konuyu görüşüp bize düşen desteği basketbol kulübümüze veririz. Trabzon’da birçok spor dalında başarılar var. Basketbol da bu branşlardan birisi. İnşallah takımımız daha iyi yerlere gelecektir” ifadelerini kullandı.

Öte yandan yönetim kurulu üyeleri Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na arkalarında isimleri yazılan forma hediye ettiler.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor