Trabzonspor dergisi çağrı merkezi hizmete başladı

Trabzonspor Dergisi çağrı merkezi aboneler için hizmete başladı.

Trabzonspor dergisi çağrı merkezi hizmete başladı

Trabzonspor Dergisi abonelerin daha hızlı ve kaliteli şekilde hizmet alabilmesi için çarğı merkezini açtı. 


Bordo Mavili Kulüpten Çağrı merkezi ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

0 212 981 1967 numaralı telefonu arayarak dergimize abone olabilirsiniz.

15 yıldır kulübümüzün ve camiamızın nabzını tutan aylık resmi yayınımız Trabzonspor Dergisi, yeni yıldan itibaren 0 212 981 1967 numaralı çağrı merkezi üzerinden taraftarlarımızla buluşacak.

Trabzonspor Dergisi, 2018'in ilk ayı itibarıyla okuyucusunun karşısına yenilenen tasarımı, zengin içeriği ve sürpriz hediyeleriyle çıkacak.

Dergimizde geçmişten günümüze uzanan bir seçkide sporcularımız, teknik direktörlerimiz ve yöneticilerimize ilişkin yazı ve söyleşiler, Futbol A Takımımız hakkında güncel yazı, yorum ve haberler, kulübümüzün amatör branşları hakkında bilgiler, kültür sanat camiasından Bordo-Mavi sevdalıları ile yapılan keyifli röportajlar ve futbol dünyası hakkında inceleme/araştırma yazılarının yanı sıra, minik taraftarlarımızın severek okuyacağı Yavru Fırtına bölümü yer alıyor.

0 212 981 1967 telefon numarasını arayarak Trabzonspor Dergisi'ne abone olabilirsiniz. Pozitif Kurumsal Projeler A. Ş. Çağrı Merkezi’nden gelecek aramaları da aynı şekilde güvenle kabul edebilirsiniz.

Bordo-Mavi renklerin abonesi tüm taraftarlarımızı Trabzonspor Dergisi'ne abone olmaya davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor