Kadın Futbolunda Mağlubiyet: Trabzonspor Beşiktaş'a Direnemedi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Beşiktaş JK United Payment'i ağırlayan Trabzonspor, sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı. İkinci yarıda gelen gollerle puan kaybı yaşayan bordo-mavililer, ligde 11. sıraya geriledi.
Kadın Futbolunda Mağlubiyet: Trabzonspor Beşiktaş'a Direnemedi

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, ligin kritik haftalarından birinde Beşiktaş ile Kadir Özcan Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk devresinde her iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken, devreye golsüz eşitlikle gidildi.

Goller İkinci Yarıda Geldi

İkinci yarıda baskısını artıran konuk ekip Beşiktaş, aradığı golü 67. dakikada Opa Clement Tukumbuke ile buldu. Skor üstünlüğünü ele geçiren siyah-beyazlılar, 80. dakikada Başak Gündoğdu’nun fileleri havalandırmasıyla farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Trabzonspor, evinde önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

Puan Durumu ve Gelecek Haftanın Programı

Bu sonuçla birlikte 23. hafta sonunda 24 puanda kalan Trabzonspor, lig tablosunda 11. sırada yer aldı. Alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren bordo-mavililer, ligin 24. haftasında Amed Sportif Faaliyetler deplasmanına konuk olacak.

trabzonspor-derbide-besiktas-kaybetti-2.webp

trabzonspor-derbide-besiktas-kaybetti-1.webp

trabzonspor-derbide-besiktas-kaybetti-3.webp

trabzonspor-derbide-besiktas-kaybetti-4.webp

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum