Trabzonspor deplasmanlarda daha rahat

Bordo mavililer bu sezon deplasmanlarda daha iyi performans gösterdi.

Trabzonspor deplasmanlarda daha rahat

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı maçlarda büyük bir sıkıntı yaşayan Trabzonspor, deplasmanda oynadığı maçlarda daha rahat bir görüntü sergileyerek son 11 maçta 1 yenilgi aldı. 

Evinde 26 puan topladı 
Trabzonspor, bu sezon evinde oynadığı maçlarda büyük bir sıkıntı yaşadı. Karadeniz ekibi, tarihi skorlar aldığı sahasında beklenmedik yenilgilerle karşı karşıya kaldı. Sezonun ilk yarısında 3-0 önde getirdiği Aytemiz Alanyaspor maçını 4-3 kaybetti. Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 mağlup olan Trabzonspor, son oynadığı Kasımpaşa maçını ise 5-2 kaybetti. Karadeniz ekibi evinde oynadığı maçlarda 26 puan toplayarak arzuladığı puan hedefini tutturamadı. Bordo-mavililer bu sezon aldığı 9 yenilginin 6'sını evinde aldı, 22 puanı rakiplerine kaptırdı. 

Dış sahada 23 puan topladı 
Trabzonspor bu sezon iç sahaya oranla dış sahada daha rahat bir görüntü sergiledi. Bordo-mavililer, dış sahada oynadığı son 11 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Karadeniz ekibi, iç sahada oynadığı son 11 maçta 5 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Trabzonspor, bu sezon dış sahadaki 16 maçta ise 23 puan topladı. Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçından 3 puanla ayrılması halinde dış sahada 26 puan toplamış olacak ve iç sahada topladığı puanla aynı puana ulaşmış olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler