Trabzonspor deplasmana ısınamadı

Trabzonspor deplasman maçlarında 3 puan alamadı.

Trabzonspor deplasmana ısınamadı

Spor Toto Süper Lig’de 2018-19 sezonunun ilk üç haftalık bölümünü 4 puanla geçen ve tek galibiyetini evinde alan Trabzonspor, oynadığı iki deplasman maçından ise 3 puan çıkaramadı.

Ligin 3’üncü haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bu sezon dış sahada oynadığı ikinci maçta da galibiyete uzanamadı. Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup olan bordo-mavililer, 3’üncü hafta mücadelesinde ise deplasmanda MKE Ankaragücü karşısından 1 puanla ayrıldı. 3 maçta hanesinde 4 puan yazdırabilen Trabzonspor, tek galibiyetini ise iç sahada elde etti.

2 MAÇTA KALESİNDE 4 GOL GÖRDÜ

Bordo-mavililer üç maçlık bölümde kalesinde gördüğü 5 golün 4’ünü de yine deplasmanda yedi. Ligin ilk üç haftasında attığı 5 gole karşılık kalesinde 5 gol gören Trabzonspor, bu gollerin 4’ünü deplasmanda yedi. Sahasında Demir Grup Sivasspor ile oynadığı maçı 3-1 kazanan bordo-mavililer, deplasmanda ise Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu, MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor