Trabzonspor Denizli şanssızlığını bitirdi

Trabzonspor bu kez Denizlispor'u yenmeyi başardı

Trabzonspor Denizli şanssızlığını bitirdi

Trabzonspor, son yıllarda Denizlispor ile karşılaştığı maçlarda hep sıkıntı yaşamıştı. Şampiyonluğu kaçırdığı geçen sezon rakibine iki karşılaşmada da boyun eğen ve tam 6 puan yitiren Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası’nda yine çok zorlanmış ve penaltılarla hedefe ulaşmıştı. Bu sezon ise ligin ilk yarısındaki maçta Trabzonspor yine kazanamadı, rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Fırtına, şanssız seriyi dün akşam bitirdi.

Bakasetas’ın tek golüyle işi çözen Fırtına’nın ligdeki çıkışı devam etti. Puan cetvelinde 4. sıraya yükselen Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş’la farkı 6 puana indirdi. 

Tırmanış sürüyor

Lider Fenerbahçe’yle de fark 9 puan. Ancak bu hafta derbi var. Denizlispor ise son sıradan yine kurtulamadı. Hakan Kutlu yönetiminde geçen hafta Göztepe’yi devirip umutlanan Horozlar, 17 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler