Trabzonspor delegesinden TFF'ye itiraz dilekçesi

Trabzonspor'un Mayıs 2013 Tarihinde yapılan kongrenin iptaline ilişkin davanın sonuçlanmasının ardından Müvekkil Ali Sayit Yılmaz'ın avukatlığını yürüten Av. Murat Başman Trabzonspor Kongre üyesi Yavuz Saltık'ın dilekçesini TFF'ye ulaştırdı. Dilekçe sahib

Trabzonspor delegesinden TFF'ye itiraz dilekçesi

Trabzonspor'un Mayıs 2013 Tarihinde yapılan kongrenin iptaline ilişkin davanın sonuçlanmasının ardından Müvekkil Ali Sayit Yılmaz'ın avukatlığını yürüten Av. Murat Başman Trabzonspor Kongre üyesi Yavuz Saltık'ın dilekçesini TFF'ye ulaştırdı.

Dilekçe sahibi Saltık,İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin Yargıtay kararından sonra görev ve yetkisinin olmadığı yönündeki beyanını TFF'ye ulaştırdı.

TFF'ye gönderilen dilekçede şu ibareler yer aldı.

Trabzonspor Kukübü Derneğ'nin 25-26 Mayıs tarihinde yapılan olağanüstü kongresinde seçilecek yönetimin görev süresini uzatan tüzük değişikliği Trabzon 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'nin E:2013/254 - K: 2013/575 kararı ile iptal edilmiştir.

Karar Yargıtay denetiminden geçerek kesinleşmiş, Trabzonspor Kulübü Derneği'nin düzeltme istemi reddedilmiştir. Dosya Yargıtay'dan dönmekle 06.10.2015 tarihi itibariyle kesinleşmiş olup kesinleşme şerhi de karara işlenmiştir.

Karar gereği Trabzonspor Kulübü Derneği 06.10.2015 tarihi itibarıyle yönetim organından yoksun kalmıştır.

Yönetim organından yoksun kalan Trabzonspor Kulübü Derneği'nin temsilinin ve yönetiminin sağlanması için Trabzon 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 2015/1064 E. numaralı davası ile Kayyum atanması istenmiştir.

Bu sebeple 06.10.2015 tarihi itibariyle Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile eski yönetim kurulu üyeleri'nin eylem ve işlemleri hakkında şahsi işlem yapılması ve Trabzonspor Kulübü Derneği'nin bir sorumluluğunun bulunmadığını dernek 14214 numaralı üye Yavuz Saltık vekili sıfatıyla saygılarımla arz ederim

yavuz-saltik-dilekce.jpg

 

 

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor