Trabzonspor'dan yeni sezon öncesi efsane başkana ziyaret

Trabzonspor yeni sezon öncesi efsane Başkan Mustafa Şamil Ekinci’ye gitti.

Trabzonspor'dan yeni sezon öncesi efsane başkana ziyaret

Trabzonspor Kulübü Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun, yeni sezon öncesi efsane Başkan Sayın Ekinci’yi Bodrum’daki yazlığında ziyaret etti.

Başkan Uzun yapılan ziyaretinamacının, yeni sezon öncesi Efsane Başkan Ekincinin hayır dualarını almak, Kurban Bayramı vesilesiyle elini öpmek, sağlığını yakinen görerek ilgilenmek ve de kulübün bünyesindeki müzenin isim babası olması dolayısıyla bıraktığı emanete, kulübü yaşamak ve yaşatmak adına sahip çıkmak olduğunu ifade etti.

Uzun "Sayın Başkan’a görüşmemiz sonunda kulübümüz adına, kendi ismini taşıyan yeni sezon çubuklu formamızı taktim ettik. Çok duygulanan Başkan, yeni formanın tasarımını ve renklerini çok beğendiğini hemen üstüne giyerek ilk günkü gibi heyecanlandığını ve de tek dileğinin yaşarken Trabzonspor’u Şampiyon olarak görmek istediğini ifade ederek, soranlara sevgi, saygı ve selamlarını iletti." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler