Trabzonspor'dan itiraf! Osmalıspor'un yıldızı...

Trabzonspor transferde harekete geçti. Bordo mavililer Osmanlıspor'un orta sahasının yıldız ismi ile görüşüyor...

Trabzonspor'dan itiraf! Osmalıspor'un yıldızı...
Ara transfer döneminde hareketli günler geçireceği tahmin edilen Trabzonspor'un Osmanlıspor'un orta sahasına yön veren isim Musa Çağıran ile görüştüğü ortaya çıktı.

Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, transfer döneminde en az 3 transfer gerçekleştireceklerini kaydederken " Gidenler olacak.Onlara bağlı transfer sayısı 4'e, 5'e de çıkabilir. Osmanlıspor ile Musa Çağıran (orta saha) için görüşüyoruz" dedi.

MUSA ÇAĞIRAN KİMDİR?

17 Kasım 1992'de Konya'da dünyaya gelen futbolcu profesyonel kariyerine Altay'da başlamış Altay'dan Galatasaray'a transfer olmuş, Galatasaray'dan kiralık olarak Konyaspor'a gitmiştir. 2011-12 sezonunda Galatasaray'a dönmüş fakat transfer sezonun son gününde Bursaspor'a transfer olmuştur. 2013-14 ara transfer döneminde ise Karabükspor'un yolunu tutmuştur. Şu an Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un formasını giymektedir. 1.81cm boyundaki orta saha oyuncusu milli takımın çeşitli kategorilerinde toplam 41 kez forma giydi.

Musa Çağıran bu sezon Osmanlıspor'da, Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda toplam 24 karşılaşmaya çıkarken 4 gol 1 asist kaydetti.


.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor