Trabzonspor'dan Flaş Burak ve Onur açıklaması! Geri Dönüşleri mümkün mü?

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyad Kafkas Haber61TV mikrofonlarına çok özel açıklamalarda bulundu. 

Trabzonspor'dan Flaş Burak ve Onur açıklaması! Geri Dönüşleri mümkün mü?

Haber61 - Özel Haber

Trabzonspor haftasonu sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün saat 15.30'da yaptığı antrenmanla devam etti. Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam eden takımın takip etmek için yöneticilerde antrenman sahasına geldi. Haber61 canlı yayınına katılan Trabzonspor basın sözcüsü Zeyyad Kafkas gündemle alakalı özel açıklamalar yaptı. 

Kafkas, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın kadro dışı kalmalarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Oyuncularımız bizim için çok değerli diyen Kafkas " Dönüş mümkün değil demek doğru değil" ifadelerini kullandı.

Zeyyad Kafkas "Oyuncularımız bizim için değerli. Bu konuyu sürekli gündeme getirmek doğru değil. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Trabzonspor’a ömrünü verenler taraftarlardır. Futbolcu hizmet verir karşılığını alır. Kadro dışı bırakılmalarına rağmen bizim için onlar bir değerdir. Bunu dönüş mümkün değil demek de doğru değil. Fenerbahçe maçı ve kongreye rağmen böyle bir karar almak kolay değil. Biz bunu almamız gerekiyordu ve oy birliği ile aldık. Trabzonspor’un menfaatleri her şeyden önemli." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor