“Başkan Ağaoğlu Fenerbahçe maçından sonra kararı verir”

Zeyyat Kafkas haber61’e konuştu.

“Başkan Ağaoğlu Fenerbahçe maçından sonra kararı verir”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, takımın Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenman sırasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Zeyyat Kafkas şunları söyledi;

"Genişletilmiş Divan kurulu toplantısını yapılması camianın bütünü açısından çok önemli. Biz büyük resme bakıyoruz. Trabzonspor zor bir dönemden geçiyor. Trabzonspor’u ekonomik özgürlüğe kazandırmak: Bizim için her maç önemli, Kolay maç yok. Her maça aynı motivasyonla hazırlanmaya çalışıyoruz. Takım mutlu. Yaptığınız işte mutlu olmanız çok nemli.

Oyuncularımız bizim için değerli. Bu konuyu sürekli gündeme getirmek doğru değil. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Trabzonspor’a ömrünü verenler taraftarlardır. Futbolcu hizmet verir karşılığını alır. Kadro dışı bırakılmalarına rağmen bizim için onlar bir değerdir. Bunu dönüş mümkün değil demek de doğru değil. Fenerbahçe maçı ve kongreye rağmen böyle bir karar almak kolay değil. Biz bunu almamız gerekiyordu ve oy birliği ile aldık. Trabzonspor’un menfaatleri her şeyden önemli.

Kısa vade çözümü mümkün değil. Mücadele eden bir takım olacağız ama şampiyonluk sözleri etmedik. Bu günlük paralarla olacak şeyler değil. Biz bazı projeler geliştirdik. Aralık ayından sonra oluşacak yönetim bunları devam ettirecektir. Trabzonspor’un önünde kalkınma planı olmalı ve ona göre hareket etmeli.

Başkan üstüne basarak söyledi. Fenerbahçe maçından sonra başkan nihai kararını açıklar.

Tedirginlik yaşamıyoruz. Herşey ortada. Bizde geldiğimiz günden beri her şeyi taraftarla paylaşıyoruz. Futbolda hepsi var. Yenilmek var galibiyetle ayrılmak var. Trabzonspor evinde dik duran bir oyun sergilemeli, bunu verince taraftar istediği sonucu almasa bile alkış alır. Burada önemli olan yüreğini ortaya koyacak bir takım olmak. Bireysel olarak baktığınızda iyi oyucularımız var ama takım olmakta sorunlarımız var. Mağdur edildik eme bu maçı dünyanın sonu olarak görmemek lazım.

Yarın kurulda karara bağlanacak ama ben taraftarın gelmeyeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe’den bir diyalog gelmedi. Camiamız kulübün yanında. Teknik kadromuz ve oyuncularımızla bu ligi bitireceğiz. Destek görüyoruz. Çok olumlu yaklaştılar. Hiç kimse bu takımı gelir kurtarırım diyemez. Kalkınma planı ile hareket etmek lazım. Camiamızı maça bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor