Trabzonspor'da yerlilere geçer not!

Trabzonspor kadrosunda bulundurduğu yerli ve genç futbolcuların performansı Türk futboluna da ışık oluyor.

Trabzonspor'da yerlilere geçer not!

Trabzonspor bu sezon oynadığı futbolla zaman zaman taraflarlarını üzse de yerli oyuncu ve maliyeti düşük faydalı yabancı oyuncu mentalitesini takıma uygulamaya başardı.

Trabzonspor bu sezon kurduğu 25 kişilik kadronun 15'i yerli oyunculardan oluşurken bunların 11'i  altyapısından gelen isimlerden oluştu. Trabzonsporla idmanlara çıkan,

"Arda Akbulut, Uğurcan Çakır, Muzaffer Cem Kablan, Hüseyin Türkmen, Zeki Yavru, Semih Karadeniz, Abdulkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Batuhan Artarslan, Abdulkadir Parmak ve Murat Cem Akpınar" takımın altyapıdan gelen oyuncuları olurken, takımın as kadrosunda kendine yer bulmaya başlayan Hüseyin Türkmen, Uğurcan Çakır, Abdulkadir Ömür, Yusuf Yazıcı gibi isimlerin dışında son Sivas Belediyespor karşılaşmasında oynadıkları futbolla takdir toplayan Abdulkadir Parmak ve Murat Cem Akpınar'da Karaman'dan geçer not aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor