Trabzonspor'da yabancıların performansı yüzleri güldürdü!

Trabzonspor'un yabancıları performansları ile teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Trabzonspor'da yabancıların performansı yüzleri güldürdü!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'de 11 hafta geride kalırken, Trabzonspor 16 puanla ligde 9. sırada kaldı. 

Bordo-Mavililer bu sezon yabancı oyuncularda maksimum verimi aldığı sezonlardan birini yaşıyor.

Bu oyuncuların başında ise şüphesiz Hugo Rodallega geliyor. Bu sezon Ünal Karaman ile birlikte adeta yeniden doğan Kolombiyalı golcü, geçen sezon 13 gol atarken bu sezon 11 maçta 6 gol atarak neredeyse bir önceki sezon gol istatisliğini yarıladı. Tecrübeli golcü bu performansını devam ettirirse geçen sezon attığı gol sayısını arttırması bekleniyor.

Bu sezon defanstan ayrılan Hubocan, Uğur Demirok ve Durica'nın yerine daha az maliyetle transfer edilen Zargo Toure ve Majid Hosseini taraftarlara performansıyla umut verdi. Toure'nin atletik yapısı, Hosseini'ni geriden oyunu kurmasıyla defansta iyi bir ikili olan oyuncular, yönetimin bu sezon yaptığı en önemli transferleri olmuş durumda.

Sağ bekte Pereira kanatta istikrarlı bir görüntü çizerken aynı zamanda 4 asist yaptı. Sol bekte Novak ise İbanez'le olan yarışı kazandı ve formayı kaptı. Çek oyuncunu bu sezon 2 golü bulunuyor.

Performansı merakla beklenen oyunculardan Nwakaeme, sakatlıklardan dolayı fazla süre alamasa da Galatasaray karşısında ki performansı ile dikkat çekti ve şimdiden taraftarların favori oyuncusu olmayı başardı.

Yeni transferlerden Caleb Ekuban ise gerek en son oynanan Bugsaşspor karşılaşmasında 1 asist yaparken taraftara da gelecek adına ümit verdi.

Orta sahada Jose Sosa ve Ogenyi Onazi formalarını kaptırmazken bu sezon yükselen form grafiğide teknik heyeti memnun etti.

Juraj Kucka, kiralıktan dönen İbanez ve bu sezon transfer edilen Vahid Amiri ise inişli çıkışlı performanslarıyla beklentilerin altında kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor