Trabzonspor'da uykusuz geceler 3 puanı getirdi

Trabzonspor'da teknik ekibin extra çalışması galibiyeti getirdi.

Trabzonspor'da uykusuz geceler 3 puanı getirdi

Trabzonspor teknik heyeti, Galatasaray maçına özel bir hazırlık yapmıştı. Bu hazırlık dev maçta 3 puanı getirdi. Kalan haftalar için de Trabzonspor'un planı belli. 

Trabzonspor, Süper Lig’in 30.haftasında deplasmanda Galatasaray’ı 3-1 mağlup etti ve şampiyonluk yarışındaki iddiasını ortaya koydu. Bu galibiyette teknik ekibin ekstra çalışmaları da etkili oldu. 

Süper Lig’de şampiyonluk yaşamak isteyen Trabzonspor’da teknik patron Hüseyin Çimşir ve ekibi son haftalar için özel bir hazırlık yaptı.

Çimşir’in yardımcılarından Muzaffer Bilazer ve diğer yardımcılar düzenli uyku bile uyumadan rakipleri analiz etti, notlar çıkardı ve bu notlar futbolculara iletildi.

Zaferi kazandıktan sonra büyük sevinç yaşadılar

Trabzonspor teknik heyeti, Galatasaray’ın artı ve eksilerini de raporladı. Bordo-mavililer, İstanbul’dan zaferle dönmeyi başardı. Trabzonspor soyunma odasında da büyük sevinç hakimdi.

Öte yandan kalan haftalar için de benzer bir durum söz konusu. Trabzonspor teknik heyeti futbolcuları da motive etmeye ve rakip analizlerini paylaşmaya devam ediyor.

Trabzonspor’un kalan maçları

Trabzonspor, Süper Lig’in 31.haftasında sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ardından Denizlispor deplasmanına gidecek bordo-mavililer 33.haftada sahasında Konyaspor’u konuk edecek. Fırtına, ligi Kayserispor deplasmanıyla birlikte noktalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler