Trabzonspor'da Sturridge transferi yattı!

Trabzonspor yöneticisi Ömer Sağıroğlu'ndan Daniel Sturridge için açıklama geldi.

Trabzonspor'da Sturridge transferi yattı!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü yöneticisi Ömer Sağıroğlu Haber61 TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "İngiliz futbolcu Daniel Sturridge transferi olmadı. Olmadı diye de üzülecek değiliz. Bizim Abdülkadir'imiz, Yusuf'umuz var." ifadelerini kullandı.

Ömer Sağıroğlu Trabzonspor'un 52. Kuruluş yıldönümünde Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde yapılan Dozer Cemil Usta büstü ve hatıra ormanının açılışında haner61 mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.

Ömer Sağıroğlu "Düşünebiliyor musunuz. Cemil Usta’nın hanımı formayı nasıl saklamış, nasıl önemsemişki çocuğu bile evinde 2 kez görmüş olduğunu itiraf etmiş. Biz Trabzonspor bu şekilde olduk. Bizi biz yapan değerlerimiz biziz. Başarıyı başkalarında aramaktansa kendi arkamıza, geçmişimize baktığımızda çok rahat görüyoruz. Bugün geldiğimiz süreç içerisinde Gençlere verdiğimiz değer geçmişten aldığımız bir dersti. Dolayısıyla kendi arkadaşlarımızı, kendi dostlarımızı önemsediğimiz pozisyonda işte böyle bir görüntü, böyle bir güç ortaya çıkıyor. Biz de gururlanıyoruz. Bugün ben çok gururluyum. Süper ligin ismi Dozer Cemil Usta. Bu benim için inanılmaz bir gurur kaynağı. İyi ki Cemil Ustalar yetiştirmişiz. İyi ki başkasının arkasından çıkmamış sahaya.

Başkanın kulüpler birliği toplantısı vardı. Onun için etkinliklere katılamadı. Bugün asbaşkanımız CAS kararıyla alakalı çok ciddi beyanatlar verdi. Başkanımın söylediklerine aynen katılıyorum. Böylelikle CAS kararını uygunsuz görüyoruz. Memnun muyuz? değiliz. Ama geriye bakacak durumumuz yok, önümüze bakıyoruz. Geçmişi de unutmamalıyız geçmişten ders çıkarıyoruz. O vardı, oldu, Bir haksızlık oldu, bugün de istemediğimiz bir şekilde sonuçlandı. Fakat geriye bakarak orada kalmayacağız. Çünkü insanlar gidici kulüpler kalıcı oluyor. Bu konuda da gerekli eylemleri yerine getireceğiz.

Transfer ilgi alanım olan bir konu değil. İnsanlarımız transfer egolarını bıraksınlar, transfer naralarını bıraksınlar. En büyük transfer bizim Abdulkadir Parmak, Abdulkadir Ömür, Hüseyin, Uğurcan, Murat Cem, Kerem Baykuş ve arkadan gelenler. Bunlar bizim en iyi transferlerimiz. Biz biz olmalıyız. Biz transfer yaparak diğer takımları geçme lüksümüz yok. İnsanların bunu anlaması lazım. Öyle bir transfer yapmamalıyız ki takım dengeler korunmalı. Mevcut takımın pozisyonu bozulmamalı."şeklinde konuştu.

İngiliz futbolcu Daniel Sturridge transfer hakkında konuşan Sağıroğlu "Transferi olmadı. Olmadı diye de üzülecek değiliz. Bizim Abdülkadir'imiz, Yusuf'umuz var." şeklinde konuştu

Sağıroğlu son olarak "Trabzonspor’un transfer politikası gençlere yönelik. Aşağıya yukarı 10’a yakın 17-20 yaş arası transferler yaptık. Tabi hepsi aynı anda oynayacak değil tabi. Bunlardan maksimum 3 tanesi çıksa çok mutlu oluruz. Bunlarla alakalı planlamamız şöyle; U19 ligi oluşturuldu, onunla alakalı kontenjanlar açıklandı. Mevcut oyuncularımızın bir bölümünü orada oynatacağız. İlkeriye yönelik önem arz eden oyuncularımızı orada rezerve edecek. İnşallah Futbol federasyonu önümüzdeki sene B takımı gibi bir lig oluşturur. Bütün Türkiye’deki bütün oyuncuların kendilerini göstermesi adına bir lig olur. A takım ile alışveriş yapılabilecek bir takım olur. Öyle bir lig istiyorduk. Bu sene olmadı. İnşallah seneye olur eğer olursa Trabzonspor’un önünde kimse duramaz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor