Ağaoğlu transfer yalancılarını bombaladı!

Ağaoğlu transfer haberlerinden beslenenleri eleştirerek "Her gün 35 transfer yaptırıyorlar. Amaçlarını anlamakta zorlanıyorum" dedi.

Ağaoğlu transfer yalancılarını bombaladı!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamayla hergün manşetlerini onlarca transfer haberiyle süsleyenlere tepki gösterdi.

Özellikle sosyal medya ve bazı sözde internet haber sitelerinin transfer dönemlerinde doğruluğunu araştırmadan sürekli olarak gündeme yeni isimler taşıması Ağaoğlu’nun tepkisini çekti.

Sırf daha fazla okunabilmek adına okurlarını aldatan ve varoluşlarını “Yeter ki okunalım” mantığıyla sürdürenleri işaret eden Ağaoğlu “ Forvet transferinde bazılarınızı tenzih ediyorum ama sayenizde 30-35 forvet transfer ettik Onların parasını nasıl ödeyeceğimizi düşünüyorum . Transferimiz yarın (cumartesi) açıklanır diye düşünüyorum. Ve hiçbir şekilde de adı telaffuz edilmemiş bir isim. Bütçesini karşılayamacağımız forvetler ısrarla gündemde tutuluyor, bunların amacının ne olduğunu bilmiyorum… Bize 35 transfer yaptıran medya ve sosyal medyanın gerçekleri göz önünde bulundurmasını öneriyorum.” dedi.

YUSUF YAZICI – LİLLE YALANI

Başkan Ağaoğlu hemen her gün yazılan Yusuf Yazıcı iddialarına da değinirken yazılan rakamları yalanladı. Her gün ısrarla yazılarak gündemde tutulmaya çalışılan Yusuf konusunda Ağaoğlu gerçeği açıklayarak “Herkes bir şeyler yazıp çiziyor telafüz edilen rakamlar Lille’in teklifi değil. Lille yöneticileri 15 Milyon Euro teklif yaptı. Bu şekilde bu transferin gerçekleşmesi de mümkün değil.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor