Trabzonspor'da SMS kampanyası ilgisiz kaldı

Trabzonspor Kulübü'nce başlatılan SMS kampanyasına taraftar ilgi göstermedi.

Trabzonspor'da SMS kampanyası ilgisiz kaldı

Haber61 /  Özel / Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Trabzonspor'a kulübe destek olmaka isteyen taraftaların talebiyle hayata geçirilen SMS kampanyası mutsuz etti. Trabzonspor Asbaşkanı hayrettin Hacısalihoğlu, SMS kampanyasına ilişkin 'Bize gelen talebe göre daha çok olması gerekiyordu' dedi.


 

Haber61'in sorularını yanıtlayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulübün mali durumu ve buna yönelik çalışmalarla ilgili bilgi paylaştı. 
 

Bordo mavili taraftarların talebi doğrultusunda başlatılan SMS kampanyasına ilginin az olduğunu söyleyen Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu "SMS kampanyası tahmin ettiğimiz rakamlarda değil. Düşük görünüyor, bize gelen talebe göre daha çok olması gerekiyordu. Biz belki yoğun transferler yapsak oraya daha çok ilgi olur. Kulüp olarak bizim şu anda bir ihtiyacımız var.  Birlikte sahip çıkmamız lazım" diye konuştu. 
 

Asbaşkan Hacısalihoğlu, Trabzonspor markasının aynı zamanda bir değer olduğunu kaydederek, "2010 yılında ben ayrıldığımda, tesislerde kullanılan bir çok ürünü ücretsiz alıyorduk. Trabzon’daki firmalarla yaptığımız küçük sponsorluk anlaşmalarla yapıyorduk.  Burada önemli olan ürünü bedava almak değil, burada herkesi kulübün içine katmak.  Burada üretilen ürünleri Trabzonspor tanıtıyor. Trabzonspor aynı zamanda sosyal bir değerdir. Fındığın tanıtımını kulüp yapmak zorundadır." şeklinde anlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor