Trabzonspor'da radikal kararlar alınacak!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Altyapı konusunda radikal kararlar alınacağını söyledi.

Trabzonspor'da radikal kararlar alınacak!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, sahasında ağırladığı Kayserispor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Haber61 TVmikrofonlarına konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, altyapıdan gelen gençlerin saha içerisindeki performanslarına dikkat çekerek altyapıda radikal kararlar alınacağını söyledi.

Altyapıda radikal kararlar alacaklarını kaydeden Ağaoğlu, "Bölgedeki diğer kulüpler de bizim pilot takımımız. Hekimoğlu’nu tebrik ediyorum orada bizim o ligde bir takımımız olması gerekiyordu. Birinci ligde de pilot takım olarak kullanabileceğimiz bir takımımız var. Altyapı için iki gündür hocayla görüşmelerimiz devam ediyor. Maçtan önce de konuştuk. Altyapıda radikal kararlar alıp ve ciddi bir program uygulayacağız. Yönetim olarak bu konudaki kararımızı vereceğiz. İstanbul’da 1'inci ligdeki bir takım, Hekimoğlu, Of ve Yomra üzerinden gidip alt yapımızı daha canlı bir şekilde hayata geçirme düşüncemiz var. Abdülkadirler, Yusuflar, Uğurcanlar sürdürebilirsin diye. Sürdürülebilir bir başarı istiyorsanız bunun temeli Trabzonspor’un altyapısından geçiyor. Bundan asla taviz verme veya bu düşüncenin dışına çıkma gibi bir lüksümüz yok" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor