Trabzonspor'da Palabıyık endişesi

Trabzonspor - Fenerbahçe maçına Ali Palabıyık'ın atanması bordo mavili camiada bazı soruları akıllara getirdi. 

Trabzonspor'da Palabıyık endişesi
Haber61/ Spor Servisi

Süper Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 2. haftasında İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan  Trabzonspor'un bu önemli mücadelesini Ali Palabıyık yönetecek.  Palabıyık ismi bordo mavililer camia akıllarda soru işaretlerini beraberinde getirdi. 

Özellikle Aziz Yıldırım'ın geçmişte Ali Plabıyık hakkında yapmış olduğu açıklamalar ve Palabıyık'ın Fenerbahçe maçlarında göstermiş olduğu hatalı yönetimler yeni bir hakem faciasının habercisi olarak algılandı.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım 2015 yılında Beşiktaş'a kaybettikleri bir maç sonrası yaptığı açıklamada "Ali Palabıyık Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe maçını yöneten bir hakem. Onu derbiye verebilirlerdi. " ifradelerini kullanmıştı. 

Yine 2017 yılında oynanan ve Fenerbahçe'nin kazandığı bir Beşiktaş maçı sonrası eski Beşiktaş yöneticisi ve eski PFDK başkan vekili Ahmet Akpınar yaptığı açıklamada "'Beşiktaş maçı kaybetmiştir, ama bu maç planlanmış bir maç. Maça Ali Palabıyık Aziz Yıldırım tarafından atanmıştır. Aziz Yıldırım, sürekli Yusuf Namağlu ile uğraşıyordu, o da bu baskıdan kurtulmak için Aziz Yıldırım'ın isteğini yerine getirip maça Ali Palabıyık'ı atadı ve kupada devam etmelerini sağladı." ifadelerine yer vermişti.

Tüm bu açıklamalar göz önüne alındığında ve Fenerbahçe'nin Palabıyık'ın yönettiği son 6 maçı kaybetmemesi, Trabzonspor'un Palabıyık'ın yönettiği son 6 maçını kazanamaması ve ayrıca son 3 Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmasına da ısrarla Palabıyık'ın atanması ise endişeleri artırıyor.

Son olarak 2016 - 2017  sezonun 33. Haftasında Şükrü Saracoğlu Stadında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmayı da Ali Palabıyık yönetmiş, 23. dakikada Sow'un attığı golü ofsayt olmasına rağmen geçerli saymıştı.

İşte yayıncı kuruluş tarafında ölçülen ve 1.12 Metre ofsay olan o pozisyon:

Trabzonspor'da Palabıyık endişesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor