Trabzonspor'da Onur oynamadığını da almak istedi!

Trabzonspor’da Onur Kıvrak konusu çözülmeye çalışılırken yaşananlar ve Onur'un tavrı herkesi şaşırtıyor.

Trabzonspor'da Onur oynamadığını da almak istedi!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ile yönetim arasında görüşmeler devam ediyor. Bordo mavili yönetim Onur’a pazartesi gününe kadar ödeme yapmaması durumunda tecrübeli kaleci serbest kalacak.

OYNAMADIĞINI DA İSTİYOR
Trabzonspor Onur Kıvrak’ın alacakları konusunda gerekli adımları atarak teklifini yaparken karşılığında bir türlü olumlu yanıt alamadığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Yönetim Onur’a 1 Ocak’a kadar olan tüm alacaklarını kapsayan 3 Milyon Euro’yu taksitli şekilde teklifi yaptığı ancak teklif karşısında alınan yanıtla şok oldu. Her seferinde Trabzonsporlu olduğunu vurgulayan Onur’un yönetimden kalan 1.5 yıllık sözleşmesindeki tutarı da istediği toplamda 7 Milyon Euro talep ettiği kaydedildi. Ayrıca eski kaptanın bu saatten sonra bordo mavili forma giymek istemediğini dile getirdiği belirtildi.

Bu talebinde ısrarcı olan Onur’un bu tavrının zor durumdaki Trabzonspor’u daha da sıkıştırdığı belirtilirken yönetimin bu sorunu çözmek için çaba sarfetmeye devam ettiği bildirildi. Trabzonspor yönetiminin ise son teklifinin önceki alacakları olan 3 Milyon Euro'nun taksitle ödenmesi olduğu bundan da geri adım atılmayacağı ifade edildi.

KURU SABİTLENMEMİŞ!

Onur Kıvrak’la yapılan sözleşme gereğince de Trabzonspor’un sürekli zararlı çıktığı kaydedildi. Çoğu futbolcunun sözleşmesinde Euro kuru sabitlenirken Onur’un sözleşmesindeki kurun sabitlenmediği ve bugüne kadar her yıl 1.5 Milyon TL’ye yakın zarar edildiği belirtildi.

Öte yandan Onur’un Trabzonspor’dan bugüne kadar toplamda 17 Milyon Euro kazandığı ifade edildi.

VOLKAN ÖRNEĞİ
Ayrıca sosyal medyada son günlerde Volkan Demirel’in Fenerbahçe’den özür dilemesi ve yaptıkları da Onur konusunda yaşananlarla karşılaştırılmaya başlandı.

Her Trabzonsporlu’nun sertçe eleştirdiği futbol dünyasının sevilmeyen isimlerinden olan  Volkan Demirel kadro dışı bırakıldıktan sonra kaptanı olduğu kulübünü herhangi bir şekilde şikayet etmemişti. Volkan önceki gün de adeta bir mutfak masasında basın toplantısı düzenleyerek özür diledi.

Hal böyleyken Trabzonsporlular’ın en sevdiği isimlerin başında olan Onur Kıvrak ise her seferinde Trabzonspor’a aşık olduğunu söylemesine rağmen kadro dışı kalmasının hemen ardından kulübü şikayet etti. Maddi açıdan kulübü zor duruma sokan eski kaptan anlaşmaya da yanaşmadı.

Yaşananlar sosyal medyada karşılaştırılırken Onur’un tavrının büyük hayal kırıklığı yaşattığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
53 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor