Trabzonspor'da Manolis Siopis'e yer aranıyor

Trabzonspor'da yeni transfer Siopis'e nasıl yer açılacağı merak konusu

Trabzonspor'da Manolis Siopis'e yer aranıyor

Avrupa kulvarında Roma yenilgisinin ardından dünü izin yaparak geçiren Trabzonspor, tek antrenman yaparak Sivasspor karşısına çıkacak. Rakibi de Avrupa'da mücadele eden bordo-mavililer için bu durum dezavantaj oluşturmayacak.

YER ARANIYOR
İki kulvarda birden yoğun mesai içerisinde bulunan bordo-mavililerde yeni transfer Manolis Siopis'e takımda yer aranacak. Özellikle lig mücadelesinde üç yerli futbolcu zorunluluğu, ön liberoda Berat,Dorukhan ve Abdulkadir Parmak gibi Türk oyuncuların bulunması Manolis Siopis'in yarışta dezavantajlı olmasına yol açarken, UEFA Konferans Ligi'nde gruba kalma mücadelesinde oynayabileceği dile getirildi.

Orta sahada fazla sıkıntı yaşamayan teknik direktör Abdullah Avcı yine de alternatif kadronun avantajlarını kullanmaya çalışacak. Zorlu maratonda her oyuncuya ihtiyacı olacak olan Avcı'nın oyuncularını dönüşümlü olarak kullanacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor