Trabzonspor'da ihraç edilenler nasıl başvuru yapacak?

Bordo mavili kulüp yeniden başvuru için örnek dilekçe yayınladı

Trabzonspor'da ihraç edilenler nasıl başvuru yapacak?

Trabzonspor'da usülsüz üye oldukları gerekçesiyle 1625 kişi üyelikten ihraç edildi.  Bu üyelerin arasında bazı üyelerin yanlışlıkla ihraç edilmiş olabileceği ihtimali üzerine bordo mavili kulüp yeniden üye başvurusu yapmak isteyenlerin önünü açtı.

Bordo mavili kulüp açıklama yayınlayarak yeniden başvuru yapacaklar için örnek dilekçe paylaştı.

İşte yapılan açıklama;

Tüzüğümüze aykırı şekilde yapılan fazla üyeliklerden dolayı üyelikten çıkartılanların yeniden müracaatlarına yönelik örnek bir dilekçe hazırlanmıştır. Yeniden üye olmak isteyenler bu dilekçeyi doldurarak kulübümüze başvurabileceklerdir.

Örnek dilekçe için tıklayınız.

Ayrıca dilekçe örneğinde de şu ifadelere yer verildi;

Trabzonspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla üyelikten çıkarılmış bulunmaktayım. Fazla üye kaydından kaynaklanan bu çıkarma işlemine itirazım yoktur. Ancak üyelik başvurumun önceki düzenlediğim formlar ve eklediğim belgeler esas alınarak yenilenmesini ve yeniden üyeliğe kabul edilmemi arz ve talep ederim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor