Başkan açıkladı; "Trabzonspor resmi teklif yaptı"

Karabükspor'dan Ünal Karaman ve Tayyib Talha açıklaması

Başkan açıkladı; "Trabzonspor resmi teklif yaptı"

2018-2019 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Mehmet Aytekin, "Ünal Karaman kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı feshederek Trabzonspor Kulübü ile sözleşme imzalamıştır." dedi.

Aytekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak zor bir süreç yaşadıklarını ve bu süreci atlatmak için çalıştıklarını söyledi.

Bir taraftan yeni sezonun hazırlıklarını da sürdürdüklerini ifade eden Aytekin, "Teknik direktör Ünal Karaman kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı feshederek Trabzonspor Kulübü ile sözleşme imzalamıştır. Yeni hoca arayışlarımız kulübümüzün bütçesine uygun olacak şekilde sürdürülmektedir. Birkaç hoca ile görüşme yapılmış olup gerekli şartlar oluştuğunda sözleşme imzalanacaktır." diye konuştu.

Sözleşmeleri bulunan oyuncularla da transfer konusunda görüşmeler yaptıklarını anlatan Aytekin, "Şu anda sözleşmesi olan bazı futbolcular kulüpten ayrılmak istediklerini bazıları da kulüpte kalmak istediklerini yönetimimize bildirmişlerdir. Önümüzdeki 1 hafta 10 gün içerisinde gelişmelere bağlı olarak futbolcularımızla bir araya gelinip kulübümüz için hayırlısı ne ise gereğinin yapılacağını paylaşmak isterim." ifadelerini kullandı.

Futbolcuları Tayyip Talha Sanuç'a tekliflerin olduğuna işaret eden Aytekin, şunları kaydetti:

"Trabzonspor Kulübü resmi teklifini yapmıştır. Ayrıca Çaykur Rizespor, Sivasspor ve Bursaspor kulüplerinden de görüşme istekleri gelmiştir ve önümüzdeki günlerde resmi tekliflerin gelmesi beklenmektedir. Türk futbolu önemli bir oyuncuyu kazanmıştır. Altyapımızdan yetişen bu oyuncumuzla gurur duyuyoruz."

Bir süredir kulüp personeline maaşların ödenmediği konusunda kamuoyunda haberlerin yer aldığını hatırlatan Aytekin, haberlerin doğru olmadığını ve abartıldığını, personele verilmesi gereken maaşların Ramazan Bayramı öncesinde ödenmesi için çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler