Trabzonspor'da günün transfer dedikoduları

Trabzonspor'da günün transfer dedikoduları.

Trabzonspor'da günün transfer dedikoduları

Trabzonspor'da kadro güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Bordo-mavili kulüp önündeki sezonda Şampiyonlar Lig'nde yarışmak istediği için kadrosunu her anlamda güçlendirmek istiyor.

ALEXANDER DJIKU
Savunma bölgesine Denswil ve Larsen'i transfer eden Trabzonspor'da flaş bir isim gündeme geldi. Savunma hattına bir çok ismi gündemine alan Trabzonspor'a son olarak Alexander Djiku geldi. Afrika basını Trabzonspor'un, Strasbourg takımında forma giyen Alexander Djiku ile ilgilendiği iddia edildi. africafootunited'ın haberine göre, Ganalı stoperi listesine alan Trabzonspor, oyuncunun transferi için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi. Oyuncunun piyasa değeri 10 milyon € olarak tahmin ediliyor.

Sezon başında Ganalı stoperin Hoffenheim'a transferi neredeyse gerçekleşiyordu. Oyuncu kulübü Strasbourg ile antremanlara katıldı. 27 yaşındaki Ganalı, önceki sezonda Fransa Ligue 1'de 34 karşılaşmada görev aldı. 1 gol katkısı sağladı. Alexander Djiku Gana Milli Takım formasıyla 16 karşılaşmaya çıktı.

ALEXANDER DJIKU KİMDİR?
Strasbourg takımında Defans mevkinde forma giyen Alexander Djiku, 09 Ağustos 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 182 cm boyunda ve 81 kilo olan Alexander Djiku, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 30 maça çıkan Alexander Djiku, 8 sarı kart ve 1 kırmızı kart görmüştür.

NEMANJA JOVİC
Trabzonspor'un Fousseini Diabate transferinde Partizan'a kolaylık sağlaması başka bir oyuncu için önünü açtı. Fırtına kadrosunda düşünmediği Diabate'yi Sırp ekibine yollarken teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözüne bu takımdan Nemanja Jovic takıldı. Başakşehir'in başındayken hazırlık karşılaşmasında beğendiği Edin Visca'yı bu yaşlarda takıma kazandıran usta hoca 19'luk yetenek için de harekete geçilmesini istedi.

İLK SIRAYA GEÇTİ
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda Trabzonsporlu idareciler hemen Nemanja Jovic için Partizan ile masaya oturdular. 3 milyon euro bonservis bedeli olan oyuncu için Sırp Kulübü'nden cevap geldi. Boşnak asıllı genç hücum oyuncusunun da Fırtına'nın ilgisiyle heyecanlandığı ve bu transferin gerçekleşmesini çok istediği kaydedildi.

KURALA UYUYOR
Nemanja Jovic, TFF'nin 14 yabancı dışında artı 3 olarak sunduğu kendi ülkesinin milli takımında en az 10 kez forma giydi. Genç futbolcu 21 yaş altı oyuncu kriterlerini de karşılıyor. Karadeniz Fırtınası bu sebeple transferi bu dönemde bitirmek için temaslara devam ediyor. 8 Ağustos 2022 doğumlu olan 19 yaşındaki Sırbistanlı futbolcu sol kanat ve santrfor oynayabiliyor. Jovic'in Partizan ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erecek. 19 yaşındaki genç yetenek Sırbistan Ligi'nde 47 maçta 7 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Jovic'in güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

JANNİK VESTERGAARD
Fırtına'nın gündemine son olarak Leicester City'nin yıldız savunmacısı Jannik Vestergaard geldi. Oyuncu için İngiliz ekibiyle iletişime geçen Bordo Mavililer oyuncunun durumu hakkında bilgiler aldı. Yedek oyuncu konumunda bulunan Vestergaard ile ilgili İngiliz kulübünün satılıp satılmayacağı konusunda henüz karar vermediği Trabzonspor'a iletildi. Oldukça zor görünen bu transferle ilgili Trabzonspor'un gelecek cevaba göre kiralama teklifi yapması bekleniyor.

Ayrıca Vestergaard, Fırtına'nın yıldız golcüsü Andreas Cornelius ile milli takımdan arkadaş. 29 yaşındaki Danimarkalı stoper 1.99 metre boyunda.

Vestergaard kariyerine Hoffenheim'da başladı. 2018 yılına kadar Almanya'da oynayan yıldız isim İngiltere'nin Southampton takımına transfer olmuştu. Vestergaard son olarak Leicester City formasını terletti. Kariyerinde 343 maçta forma giydi. Bu maçlarda takımlarına 26 gol ve 5 asistlik performans sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor