Trabzonspor'da gözler Rize'de

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, pazar günü deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçını kazanıp 9 maçlık puan serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor'da gözler Rize'de
Spor Toto Süper Lig’in 2'nci yarısında 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek kötü başladığı sezonda Avrupa Kupaları’na katılma aşamasında iddialı konuma gelen Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçını da kazanarak yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor. Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, 2017 yılının yenilgisiz takımı olduklarını hatırlatırken bu durumu devam ettirmek istediklerini ifade etti.

"MAÇ MAÇ BAKIYORUZ" 

Ligde sezonun tamamlanmasına 9 haftanın kaldığını ve her maçın ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Çubukçu, sözlerine şöyle devam etti:

"Lige maç maç bakıyoruz. Önümüzde Çaykur Rizespor karşılaşması var ve şu anda en önemli maçımız bu. İkinci yarıda iyi bir çıkış yakaladık. Takımımızda taşlar yerine oturdu. Rize deplasmanında da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kalan haftalarda alacağımız sonuçlar, sezon sonunda sıralamadaki konumumuzu belirleyecek. Taraftarımız da takıma gerçekten önemli katkı sağlıyor. Dileğimiz bunun da artarak devam etmesi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler