Abdülkadir Ömür'e bir şok daha! Şimdi de ayrılık depremi

Abdülkadir Ömür Hull City'de Play-Off şokundan sonra şimdi de ayrılık şoku yaşıyor.

Abdülkadir Ömür'e bir şok daha! Şimdi de ayrılık depremi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, son haftada deplasmanda Plymouth'a mağlup olmuştu. 70 puan toplayan play-off sınırında kalan İngiliz ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Türk iş insanı Acun Ilıcalı tarafından 2022 yılında satın alınan, Eski Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'ün de forma giydiği İngiltere Championship ekibi Hull City, bu sezon en azından play-offlara kalmayı hedefliyordu.

Sezona iyi başlamasa da ilerleyen haftalarda aldığı galibiyetlerle play-off potasına kadar gelen Hull City bu şansını son haftaya kadar sürdürdü.

PLYMOUTH HAYALLERİ SUYA DÜŞÜRDÜ

Son hafta maçında Hull City deplasmanda Plymouth'a konuk olurken, play-off yolundaki rakip West Bromwich Albion ise sahasında Preston ile karşılaştı. Hull City deplasmanda Plymouth'a mağlup olunca otomatik olarak play-off trenini kaçırdı.

GÖREVDEN ALINDI İDDİASI

Play-off'a kalma başarısı gösteremeyen Hull City'de Teknik Direktör Liam Rosenior'nun görevine son verildiği iddia edildi.

İNGİLİZLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Haberi ilk olarak İngiliz yayın kuruluşu Sky Sports, son dakika bandıyla duyurdu. Haberde ise şu ifadelere yer verildi; "Sky Sports News, Hull City'nin Championship'te sezonun teknik direktörü ödülüne aday gösterilmesine rağmen baş antrenör Liam Rosenior'u bugün görevden aldığını duyurdu."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler