Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 31 Ekim 2026 13:26

Trabzonspor'da gözler Divan Genel Kurulu'na çevrildi! Yarın toplanıyor

Trabzonspor'un 61. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı, 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Toplantıda kulübün mali durumu, transferler, sportif faaliyetler ve bütçesi ele alınacak.

Trabzonspor'da 61. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı için geri sayım başladı. Bordo-mavili kulübün yönetimsel, mali ve sportif faaliyetlerinin değerlendirileceği toplantının gündemi de belli oldu.

TOPLANTI SAAT 11.00'DE BAŞLAYACAK

Trabzonspor'un 61. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı, 1 Kasım 2026 Pazar günü saat 11.00'de Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi 1 No'lu Salon'da gerçekleştirilecek.

Toplantıda Divan Başkanlık Kurulu faaliyet raporu okunacak ve yönetim kurulu tarafından kulübün mevcut durumuna ilişkin bilgilendirme yapılacak.

BORÇ DURUMU VE TRANSFERLER GÜNDEMDE

Genel kurulda Trabzonspor'un ve bağlı şirketlerinin idari, mali ve sportif faaliyetleri değerlendirilecek. Futbol ve diğer branşlardaki gelişmeler, transfer çalışmaları, bütçe ve tesisleşme projeleri hakkında Divan Kurulu üyelerine bilgi sunulacak.

Denetim Kurulu tarafından hazırlanan rapor kapsamında kulübün net borç durumu, ticari ve finansal borçları, gelir-gider dengesi ve öz kaynak değişimleri de üyelerle paylaşılacak.

DİVAN ÜYELERİ SÖZ ALACAK

Faaliyet raporlarının sunulmasının ardından Divan Kurulu üyeleri görüş ve önerilerini dile getirecek. Yönetim Kurulu'nun değerlendirmeleri ve dilek-temenniler bölümünün ardından toplantı sona erecek.

Kaynak: Trabzonspor Kulübü

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!