Trabzonspor'da Denswil’e Hugo tarifesi

Trabzonspor'da zam isteyen Denswil'e Vitor Hugo'nun aldığı ücret teklif edildi.

Trabzonspor'da Denswil’e Hugo tarifesi

Abdullah Avcı’nın kalması yönünde rapor verdiği Denswil ile sözleşme görüşmeleri sürüyor. Hollandalı stoper yıllık ücretine zam talep ederken, Trabzonspor Yönetimi Vitor Hugo’ya ödenen 1 milyon 350 bin Euro’ya çıkabileceklerini iletti.

Sezon başında Bologna’dan kiralanan Stefano Denswil, tarihi şampiyonluğun gizli kahramanlarından biri oldu. Özellikle Edgar sakatlandıktan sonra defansa ilaç olan, Vitor Hugo’nun yokluğunda ise liderlik görevini üstlenen Hollandalı stoper için teknik direktör Abdullah Avcı kalması yönünde rapor verdi. Bu sezon 1 milyon 175 bin Euro Euro ücret alan 29 yaşındaki stoper, ücretine zam talep ediyor. Denswil’in maaş beklentisinin 1.5 milyon Euro seviyesinde olduğu öğrenilirken, bonservisi olmadığı için imza parası da istediği belirtildi. Bordo-Mavili yönetim ise Vitor Hugo’ya verilen 1 milyon 350 bin Euro’ya çıkabileceklerini Denswil tarafına iletti.

Edgar dönmek istiyor

Hollandalı futbolcudan cevap beklenirken, çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Edgar IE ile temas kuruldu. Oyuncunun sağlık durumu ve sahalara dönüş süresine göre kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek. Portekizli stoper, önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giymeyi çok istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler