Trabzonspor'da Burak Yılmaz üzüntüsü

Bordo mavili takımda Burak'ın sakatlığı moralleri bozdu

Trabzonspor'da Burak Yılmaz üzüntüsü
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da sezonun flaş transferi olan Burak Yılmaz'ın sakatlık geçirmesi ve sakatlığının ciddi olması moralleri bozdu.

Geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçında attığı golden kısa süre kasığında hissettiği ağrı nedeniyle oyundan çıkan golcü futbolcu bu hafta oynanan Göztepe maçında da kadroya alınmadı. Teknik direktör Ersun Yanal, yaptığı açıklamada Burak Yılmaz'ın yaklaşık 2-3 hafta takımdaki yerini alamayacağını belirtti.

Yanal'ın takımın gol yükünü yüklediği  ve planlarını üzerine kurduğu Burak'ın sakatlığı bordo mavililerde herkesin canını sıktı Taraftarın da büyük umutlar beslediği golcü futbolcunun yokluğu son maçta da oldukça hissedilirken milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iyileşmesi umuluyor. 

Kasığında ağrıları bulunan milli yıldızın durumunun yakından takip edildiği ve gelecek hafta yeniden kontrol yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor