Trabzonspor'da bir ayrılık daha.Ahmet Eren ile yollar ayrıldı.

Trabzonspor'un kadroda düşünmediği bazı genç isimlerle yollar ayrılmaya devam ediyor. Son olarak Ahmet Eren bordo mavili takımdan ayrıldı

Trabzonspor'da bir ayrılık daha.Ahmet Eren ile yollar ayrıldı.

Trabzonspor geçen yılı kiralık geçirerek kulübe dönen ve yeterli bulunmayan genç isimlerle yollarını ayırmaya devam ediyor. Bordo mavili takımda sözleşmesi feshedilen son isim Ahmet Eren oldu.

Geçen yılı Nevşehir Belediyespor'da geçiren 24 yaşındaki futbolcu bordo mavililerden ayrıldıktan sonra 2. Lig'de mücadele eden TECO Karacabey Belediyespor'a transfer oldu.

TECO Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanvekili Davut Zirek, Ahmet Eren ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan TECO Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanvekili Davut Zirek, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Bugün eksik olarak gördüğümüz orta saha mevkiine transfer yaptık. Yapılan transfer her iki taraf için de hayırlı olsun. Transfer çalışmalarımız sürüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor