Trabzonspor cezaya itiraz edebilir mi?

Şok eden cezanın ardından merak edilen sorunun yanıtı da belli oldu

Trabzonspor cezaya itiraz edebilir mi?
Haber61 Spor Servisi 

Trabzonspor, Özer Hurmacı'ya karşı açılan davada Tahkim Kurulu tarafından haksız bulunarak yüklü bir para cezasına çarptırıldı. Bu ceza camiada bir anda şok etkisi yarattı. 

Bordo mavili kulüp, Özer Hurmacı'nın kulüpteki sözleşmesini haksız yere feshettiği gerekçesiyle şikayetçi olarak konuyu Uzlaşmazlık Çözüm Kurulu'na taşımış ve burada haklı görülerek futbolcuya 6 ay futboldan men cezası verilmişti. Buna karşın Özer, davayı Tahkim Kurulu'na taşıdı. Tahkim Kurulu alınan savunmaların ardından verdiği kararla bordo mavili kulübün haksız olduğuna hükmederek Özer'in cezasını kaldırıp Trabzonspor'a yüklü miktarda para cezası kesti.

Gelinen noktada Trabzonspor'un bu kararı bir üst mahkemeye taşıma imkanı olmadığı ve  Tahkim'in kararının nihai karar olduğu öğrenilirken bordo mavililerin kesilen 4 milyon 318 bin lira tazminat cezasını ödemek zorunda olduğu ifade edildi.

Resmi olarak Trabzonspor'un bu cezayı ödemesi gerekirken, yöneticilerin hatırlı kişileri araya sokarak Özer Hurmacı ile daha düşük bir meblağ karşılığında ikna etmeye çalışması tek alternatif olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor