Trabzonspor CAS'a başvurdu!

Trabzonspor'un Hakan Çalhanoğlu davası ile ilgili CAS'a başvuruda bulundu. Başkan Muharrem Usta yaptığı açıklamada Çalhanoğlu davası için ekibine talimat verdiğini ve ekonomik boyut için başvuruda bulunduklarını söyledi. Usta şöyle konuştu; Hakan Çalhanoğ

Trabzonspor CAS'a başvurdu!

Trabzonspor'un Hakan Çalhanoğlu davası ile ilgili CAS'a başvuruda bulundu. Başkan Muharrem Usta yaptığı açıklamada Çalhanoğlu davası için ekibine talimat verdiğini ve ekonomik boyut için başvuruda bulunduklarını söyledi.

Usta şöyle konuştu;

Hakan Çalhanoğlu'nun serüveninde şu noktadayız. Trabzonspor 4 aylık cezasını talep etmişti UEFA kabul etti ancak onlar itiraz edince şuanlık ertelendi. Bir de bu işin ekonomik boyutu var. En azından paramızı verin. Ben talimat verdim hukukçularımıza paramızı almak için. 1 Milyon Dolarlık bir ceza durumu da var. CAS'a bununla ilgili itiraz edeceğiz. Ben kulübümüzün parasının üstünü kapatacak bir başkan değilim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor