Trabzonspor CAS duruşması için gitti

Trabzonspor'un CAS'a yaptığı başvurunun duruşması görülecek.

Trabzonspor CAS duruşması için gitti

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, UEFA tarafından alınan, "UEFA kulüp müsabakalarında elde edilecek ödül paralarının yüzde 50'sine daimi olarak el koyulması" kararına CAS'ta itiraz etmişti.

Trabzonspor yaptığı açıklamada; "UEFA CFCB AC'nin 05/07/2019 tarihli kararı kapsamında kulübümüz hakkında almış olduğu, 'katılacağımız ilk UEFA kulüp müsabakalarında elde edeceğimiz ödül paralarının yüzde 50'sine daimi olarak el koyulması' kısmına CAS nezdinde itiraz edilerek, bunun tamamen kaldırılması ve elde edeceğimiz ödül paralarının kulübümüze bırakılması talep edilmiştir. UEFA CFCB AC'nin vermiş olduğu diğer kararlara ise herhangi bir itiraz yapılmamıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur." İfadelerine yer vermişti.

CAS’a yapılan başvurunun davası görülecek

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Basel ile karşılaşacak olan Trabzonspor bugün İsviçre'ye hareket etti. Kafilede Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin de yer aldı. Bordo mavili yöneticiler ve Zengin maç sonrası Lozan’a geçecek ve duruşmaya katılacak. Trabzonspor’a ekonomik sıkıntı yaşadığı için verilen, gelirlere el koyma cezasının mantıksız olduğunu savunacak ve kesilen cezaların iade edilmesini isteyecek heyet olumlu sonuç bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler