Trabzonspor can çekişiyor

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişatı Medipol Başakşehir karşısında da sürdü. Bordo mavililer İstanbul deplasmanında rakibine 1-0 mağlup oldu ve son 7 maçta 5. mağlubiyetini aldı.   Medipol Başakşehir maça hızlı bir başlangıç yaparken 4. dakikada Yalçın Ay

Trabzonspor can çekişiyor
Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişatı Medipol Başakşehir karşısında da sürdü. Bordo mavililer İstanbul deplasmanında rakibine 1-0 mağlup oldu ve son 7 maçta 5. mağlubiyetini aldı.
 
Medipol Başakşehir maça hızlı bir başlangıç yaparken 4. dakikada Yalçın Ayhan'ın attığı golle de 1-0 öne geçti. 
 
Golden sonra Trabzonspor maç boyuna Başakşehir karşısında büyük bir baskı kuraraken, 90. dakikada da Yusuf'un düşürülmesiyle penaltı atışı kazandı. Topu başına Cardozo gelirken yıldız futbolcu topu dışarı atarak takımını puandan etmiş oldu. 
 
Bu sonucun ardından ligdeki kötü gidşini sürdüren Trabzonspor 14 puanda kalırken, Medipol Başakşehir puanını 19'a yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor