Trabzonspor camiasının ve Başkan Ertuğrul Doğan’ın acı günü!

Trabzonspor’un önemli isimlerinden Coşkun Şahinkaya hayatını kaybetti.

Trabzonspor camiasının ve Başkan Ertuğrul Doğan’ın acı günü!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın dayısı ve efsane futbolculardan Coşkun Şahinkaya'nın vefat haberi geldi.

Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olarak bilinen ve Trabzonspor ile Ankaragücü formaları altında efsaneleşen Coşkun Şahinkaya, hayata gözlerini yumdu. Şahinkaya, Trabzonspor'da yöneticilik görevinde de bulunmuştu.

Coşkun Şahinkaya'nın vefat haberi, futbol camiasında derin bir üzüntü yarattı. Başkan Ertuğrul Doğan da dayısının ardından duygularını sosyal medya hesabında paylaştı.

Doğan, duygu dolu bir mesajla, "Mekanın cennet olsun dayı" sözleriyle sevgili dayısına veda etti.

TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI GELDİ

Bordo mavili kulüp, Coşkun Şahinkaya'nın vefatı ile ilgili olarak yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Efsane futbolcularımızdan ve eski yöneticilerimizden Coşkun Şahinkaya’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Coşkun Şahinkaya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.

Coşkun Şahinkaya

1 Ocak 1942’de Trabzon'da doğan Coşkun Şahinkaya genç yaşta İdmangücü forması giymeye başladı ve ardından Ankaragücü'ne transfer oldu.

Trabzonspor'un kurulmasının ardından Bordo-Mavili forma için ter dökmeye başlayan Şahinkaya takımımızda üç sezon forma giydi. Aynı zamanda takımımızın ilk kaptanlarından olan Şahinkaya, Genç ve Ordu Milli Takım formalarını da terletti.

Coşkun Şahinkaya futbolu bıraktıktan sonra kulübümüzde yönetim kurulu üyeliği de yaptı.

Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın dayısı, Yönetim Kurulu üyemiz İbrahim Şahinkaya'nın amcası, Eski Futbolcularımız ve Divan Kurulu üyelerimiz Güngör, Sebahattin ve merhum Bülent Şahinkaya ile Denetim Kurulu Eski Başkanımız, Eski Yöneticimiz ve Divan Kurulu üyemiz merhum Turgut Şahinkaya'nın kardeşi, eski futbolcumuz, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Divan Üyemiz Coşkun Şahinkaya'ya bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.

Not: Cenazesi yarın (12 Aralık Salı) öğle namazını müteakip İstanbul Ataköy Ömer Duruk Camii'nden kaldırılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler