Trabzonspor Çalımbay'la farkı eritiyor!

Zirve ile fark yavaş yavaş eriyor.

Trabzonspor Çalımbay'la farkı eritiyor!
Süper Lig'de bu sezonun ilk 8 haftasında 9 puan toplayan ve alınan sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile 5 maçta 10 puan elde etti ve çıkışa geçti.

Süper Lig’e istediği başlangıcı yapamayan bordo mavililer, son 4 maçta yakaladığı puan serisiyle üst sıralara doğru tırmanışa geçti. Sezona teknik direktör Ersun yanal ile başlayan ancak ilk 8 haftada alınan 9 puan sonrası Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor, Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından yükselişe geçti.

ÜST SIRALARA TUTUNDU

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde ligde 5 maça çıkan bordo-mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 1'er beraberlik ve mağlubiyet alarak toplamda 10 puanı hanesine yazdırdı. Çalımbay ile 5 maçta 10 puan toplayan ve Yanal ile 8 maçta topladığı 9 puanın üzerine çıkan Trabzonspor, zirve yarışına da tutundu. Bordo-mavililer, yakaladığı puan serisinin ardından 29 puanla zirvede yer alan Galatasaray ile puan farkını 10'a, 26 puanla 2. sıradaki Başakşehir ile puan farkını da 7'ye indirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor