Trabzonspor Çalımbay ile yükselişte

Trabzonspor sezonun en uzun puan serisini yakaladı.

Trabzonspor Çalımbay ile yükselişte

Sezona teknik direktör Ersun Yanal ile başlayan ve ilk 8 haftada 9 puan toplayabilen Trabzonspor, Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Rıza Çalımbay ile 4 maçta 7 puan toplayarak yükselişe geçti.



Kuruluşunun 50’nci yılında 2017-18 sezonuna zirve yarışının içerisinde olma hedefiyle başlayan ancak ligde ilk 8 haftalık bölümde 9 puan toplayabilen ve 8’nci haftada teknik direktör değişikliğine giden Trabzonspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde çıkışa geçti. Yanal ile ilk 8 haftada 9 puan toplayabilen bordo mavililer, Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından 4 maçta 2 galibiyet, 1’er beraberlik ve mağlubiyetle hanesine 7 puan yazdırdı.

SEZONUN EN UZUN PUAN SERİSİ

Trabzonspor, sezonun en uzun puan serisini de teknik direktör Rıza Çalımbay döneminde elde etti. Ligin ilk 8 haftasında en uzun 2 maçlık puan serisi yakalayan ve bu seride 4 puan toplayabilen bordo mavililer, Çalımbay yönetiminde ligde çıktığı 4 maçta 3 maçlık puan serisi yakaladı, bu seride 7 puana ulaştı. Ayrıca ligde ilk 8 haftalık bölümde kalesinde 21 gol gören Trabzonspor, Çalımbay yönetimindeki 4 maçta 5 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler