Trabzonspor Cagliari karşısında - İşte Muhtemel 11!

Trabzonspor hazırlık maçında Cagliari ile karşılaşacak.

Trabzonspor Cagliari karşısında - İşte Muhtemel 11!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig öncesi son hazırlık maçında İtalya'nın Seri A Takımlarından Cagliari karşılaşacak. Bordo-mavililer sezon öncesi oynadığı 5 hazırlık maçında ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 

Spor Toto Süper Lig'de 12 Ağustos Pazar günü deplasmanda M.Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçına İtalya'nın Seri A Takımlarımdan Cagliari, karşısında çıkıyor. 4 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak olan müsabakada bordo-mavili takım zorlu lig yarışı öncesi taraftarı önünde ciddi bir sınav verecek 

1-24 Temmuz tarihleri arasında Slovenya'da iki aşamalı kamp yapan Karadeniz ekibi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 5 hazırlık maçı yaptı. Söz konusu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve mağlubiyet alan Trabzonspor, Triglav'ı 2-0, Lokomotiva Zagreb'i 1-0 ve Samsunspor'u 3-0 mağlup etti. Bpartak Moscow'a 4-1 mağlup olan bordo-mavililer Al Duhail SC ile 1-1 berabere kaldı. 

YENİ TRANSFERLER SAHNE ALACAK

Trabzonspor'un , Cagliari ile oynayacağı hazırlık maçında, bordo-mavili takımın yeni transferleri Vahid Amir'i , Mejad Hossein ve Zargo Toure'ninde forma giymesi bekleniyor. Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın, antrenmanlarda yakından takip ettiği yeni transferleri bu kez hazırlık maçında görecek. Kamp döneminde transferlerin yetişmemesi üzerine ciddi sıkıntılar yaşayan genç teknik adam, yeni sezon öncesi kafasındaki oyun şablonunu da bir nevi Cagliari maçında ortaya koyacak. 

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor yarın Cagliari ile oynanacak olan hazırlık maçına Onur, Pereira, Zargo Tour, Mustafa Akbaş, Ibanez, Onazi, Kucka, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Vahid Amiri ve Rodallega ilk 11 ile çıkması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler