"Trabzonspor büyük kulüp"

 Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erol İbrahimağaoğlu, "Trabzonspor sadece Türkiye'de değil, dünyanın her tarafında benimsenen, taraftarıyla, her şeyiyle büyük bir kulüp" dedi.   İbrahimağaoğlu, Sakarya'da hizmete giren TS Club mağazasının açılışın

"Trabzonspor büyük kulüp"
 Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erol İbrahimağaoğlu, "Trabzonspor sadece Türkiye'de değil, dünyanın her tarafında benimsenen, taraftarıyla, her şeyiyle büyük bir kulüp" dedi.
 
İbrahimağaoğlu, Sakarya'da hizmete giren TS Club mağazasının açılışında yaptığı konuşmada, bordo-mavili kulübe hizmet emekten gurur duyduğunu söyledi.
 
Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, eşinin ameliyat olması nedeniyle açılışa katılamadığını belirten İbrahimağaoğlu, "Başkanımız eşinin yanında kaldı. Biz de onun adına burada olmak istedik. Başkanımızın size selamını getirdim" ifadelerini kullandı.
 
Ağaoğlu, Trabzonspor'un dünya kulübü olduğunu vurgulayarak, "Bunu her yerde görüyoruz. Sadece Türkiye'de değil, dünyanın her tarafında benimsenen, taraftarıyla, her şeyiyle gerçekten büyük bir kulüp. Bunu Sakarya'da da gördük. Burada böyle bir atmosferin olması gurur veriyor. TS Club'ın da burada olması daha önce planlanmıştı ancak bugüne nasip oldu. 'Bize Sakarya da Trabzon' diyoruz" diye konuştu.
 
Açılışa katılan Trabzonspor'un milli futbolcusu Okay Yokuşlu da mağazanın kente hayırlı olmasını diledi.
 
Konuşmaların ardından kurban kesilerek dualarla açılışı yapılan mağazada Okay Yokuşlu, taraftarlar için forma ve atkı imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor