Trabzonspor Burak’sız yokları oynuyor!

Trabzonspor’da Burak yoksa gol de yok

Trabzonspor Burak’sız yokları oynuyor!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, Süper Lig’in 21. Haftasında bugün Gençlerbirliği ile karşılaştı ve golsüz berabere kaldı. Bu beraberlikle birlikte bordo mavililer üst üste 5 maçı da 1 puanla tamamladı.

BURAK YOK GOL DE YOK

Bu sezon inişli çıkışlı grafiklerle taraftarın moralini bozan Trabzonspor’da golcü futbolcu Burak Yılmaz’ın yokluğu takıma büyük darbe vuruyor. Golcü futbolcunun sezon boyunca kaçırdığı tüm 5 lig maçında bordo mavililer yalnızca bir kez kazanabilirken, 3 maçta sahadan 1 puanla ayrıldı ve 1 maçta mağlup oldu.

Söz konusu 5 maçta Trabzonspor 3 maçı ise golsüz bitirdi. Burak’ın olmadığı Kayserispor,  Göztepe ve Gençlerbirliği maçlarında gol bulamayan Trabzonspor, Burak’ın olduğu maçların sadece birinde Malatyaspor karşısında gol atamadı.

Burak bu sezon ligde çıktığı 16 maçta attığı 17 golle takımının gol yükünü çekti. Milli futbolcunun olmadığı karşılaşmalarda ise Karadeniz ekibi gol pozisyonu bulmakta dahi güçlük çekti.

Burak’ın olmadığı 5 maçın sonuçları;

Göztepe 3-2 Trabzonspor
Trabzonspor 2-1 Galatasaray
Kayserispor 0-0 Trabzonspor
Trabzonspor 0-0 Göztepe
Gençlerbirliği 0-0 Trabzonspor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor