Trabzonspor Bülent Yıldırım ile kazanamıyor

Trabzonspor Başakşehir karşılaşmasına atanan Bülent Yıldırım verildi. Yıldırım daha önce yönettiği Trabzonspor karşılaşmalarında yaptığı hatalarla dikkat çekiyor.

Trabzonspor Bülent Yıldırım ile kazanamıyor

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.


18.02.2018 Pazar günü saat 16:00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadında oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım en son 27.12.2017 tarihinde Türkiye Kupasında Trabzonspor’un deplasmanda Konyaspor’a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada görev yaptı. Ayrıca Bülent Yıldırım 24 Nisan 2016 Trabzon’da oynanan ve Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye 4-0 mağlup olduğu karşılaşmayı yönetti. Karşılaşma 89. Dakikada Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı sonucu yarıda kalmıştı.

BÜLENT YILDIRIM’IN TRABZONSPOR KARNESİ

Müsabakayı yönetecek olan Bülent Yıldırım Trabzonspor’un bugüne kadar 34 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmalarda 12 galibiyet, 16 mağlubiyet elde ederken 6 kez berabere kaldı. Bülent Yıldırım Trabzonspor’un kendi evinde oynadığı 15 karşılaşmada görev yaparken Trabzonspor bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 10 mağlubiyet aldı. Bülent Yıldırım 34 karşılaşmada Trabzonsporlu oyunculara 1 kez kırmızı kart gösterirken rakip takım oyuncularına 7 kez kırmızı kart gösterdi.

PENALTIYI ES GEÇTİ

27.12.2017 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Trabzonspor'un 1-0 mağlubiyeti ile sonuçlanırken müsabakanın hakemi Bülent Yıldırım'ın hatalı kararları maça damga vurdu. İlk yarıda Trabzonspor lehine bir penaltıyı vermeyen Yıldırım, maçın son anlarında Okay'a yapılan hareketi görmezden geldi.

Trabzonspor Bülent Yıldırım ile kazanamıyor

Müsabakanın 39. dakikasında Sosa'nın kullandığı köşe vuruşunda Konyasporlu oyuncunun kafa ile arka tarafa gönderdiği topta diğer Konyasporlu oyuncu ceza sahası içinde topa eliyle müdahale etti. Trabzonsporlu oyuncular penaltı itirazında bulunurken Hakem Bülent Yıldırım oyuncu devam ettirdi. Trabzonsporlu oyuncular pozisyona itiraz etti.

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında ise Yusuf'un kullandığı köşe vuruşunu savunma oyuncuları uzaklaştırdı. Sonrasında tekrar ceza sahası içerisine gönderilen topa yükselmek isteyen Okay yerde kaldı. Sonrasında topa yükselen Konyasporlu oyuncu eliyle topa müdahale etti. Sosa topu almak üzere hareketlendiği anda Konyasporlu oyuncu tarafından düşürüldü. Hakem Bülent Yıldırım oyunu devam ettirirken Trabzonsporlu oyuncular Yıldırım'a yoğun itirazlarda bulundu.

Trabzonspor Bülent Yıldırım ile kazanamıyor

2010-2011’DE İKİ GOLÜ SAYMADI
 
Bülent Yıldırım 2010-2011 sezonunda oynanan Eskişehirspor maçında Trabzonspor’un iki golünü iptal etmişti. Ayrıca Bülent Yıldırım 2015-2016 sezonunda oynanan Trabzonspor’un Mersin İdmanyurdu’na 3-2 mağlup olduğu karşılaşmada Medjani’nin kafa ile attığı golü ofsayt gerekçesi ile vermemiş ancak golün nizami olduğu ortaya çıkmıştı.



BÜLENT YILDIRIM’IN BAŞAKŞEHİR KARNESİ

Bülent Yıldırım Medipol Başakşehir’in bugüne kadar 30 karşılaşmasında görev yaptı. Başakşehir bu karşılaşmalarda 11  galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. Yıldırım Başakşehir’in deplasmanda oynadığı 16 maçta görev yaptı. Başakşehir bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Bülent Yıldırım Başakşehirli oyunculara 30 maçta 2 kırmızı kart çıkarırken rakip takım oyuncularına 3 kırmızı kart gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler