Trabzonspor bu ülkenin takımı değil mi?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Trabzonspor'u yok saydı

Trabzonspor bu ülkenin takımı değil mi?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Avrupa kupalarında mücadele eden takımlardan Başakşehir ve Malatyaspor'a başarılar dilerken Trabzonspor'u saymadı.

Başakşehir'in Olympiakos ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maçı hatırlatan Özdemir "Başkaşehir’e başarılar diliyorum. İyi bir netice alarak Atina’ya gideriz. Ben buraya geldiğim için diğer arkadaşlar Başakşehir’in maçına. gidiyorlar. Zaman da olursa Atina’daki rövanş maçına gitmek isterim." dedi.

Malatyaspor'a da değinen Özdemir "Malatyaspor’umuz Lubjunayı eledi. Yarın Sırbistan’ın Partizan takımıyla oynayacak. İyi bir sonuç aldıktan sonra rövanşı da Malatya’da oyanayacak. Eğer bunları da geçerlerse takımlarımız bir bir hemen gruplara kalma şansını kovalıyor olacaklar. İnşallah da gruplara kalırlar." ifadelerini kullandı.

Özdemir iki takımı sayarken yarın Avrupa Ligi'nde önemli bir maça çıkacak olan Trabzonspor'u ise saymadı. Bordo mavili taraftarlar bu duruma sosyal medyadan sert tepki gösterirken "Trabzonspor bu ülkenin takımı değil mi?" yorumları yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
78 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor