Trabzonspor bu sezon yapacak!

Trabzonspor'un Fenerbahçe deplasmanında tek hedefi 3 puan.

Trabzonspor bu sezon yapacak!

Trabzonspor  yönetimi cumartesi deplasmanda oynanacak F.Bahçe derbisi öncesi futbolcuların moral ve motivasyonunu daha da artırmak için harekete geçti.

Maç öncesi oyunculara geçmiş dönem alacaklarının bir bölümünü ödeyecek yönetim, ayrıca galibiyet için ekstra bir prim belirleyecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek, her zaman arkalarında olduklarını vurgulayacak ve moral konuşması yapacak.

DERBİYE ÖZEL ROTASYON
Teknik direktör Ünal Karaman, cumartesi günkü F.Bahçe derbisinde kadroda bazı değişiklikler yapacak. Forvette son iki maçtır Ekuban'ı görevlendiren 52 yaşındaki hocanın, Kadıköy deplasmanında bu bölgede Rodallega'yı oynatması bekleniyor. Ekuban'ı kulübeye çekme ihtimali bulunan Karaman, Yusuf Yazıcı'yı yine forvetin arkasında oynatacak. Ayrıca Ordu'da trafik kazası geçiren Hüseyin Türkmen'in durumu ise henüz net değil.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor