Trabzonspor bu konuda zirvede

Süper Lig’de liderlik mücadelesi her geçen gün daha da kızışırken kırmızı kart sayılarında ise tersine bir tablo ortaya çıktı. Ligde 24 hafta sonunda toplam 73 kırmızı kart çıkarken, kart tablosunda ligin alt sıralarında bulunan kulüplerin zirvede yer alm

Trabzonspor bu konuda zirvede
Süper Lig’de liderlik mücadelesi her geçen gün daha da kızışırken kırmızı kart sayılarında ise tersine bir tablo ortaya çıktı. Ligde 24 hafta sonunda toplam 73 kırmızı kart çıkarken, kart tablosunda ligin alt sıralarında bulunan kulüplerin zirvede yer alması dikkat çekti.
 
Trabzonspor, 9 kez kırmızı kart görerek 6 karşılaşmayı tam kadro tamamlayamadı ve bu alanda ilk sırada yer aldı. Sıralamada bordo-mavilileri, 8 kart ile Mersin İdman Yurdu takip ediyor. Oynanan maçlarda Gençlerbirliği, hiç kırmızı görmeyerek bu alanda en iyi istatistiğe sahip takım oldu. Fenerbahçe, Beşiktaş, Akhisar Belediyesi ve Konyaspor da sadece 1 kez maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldılar.
 
Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler