Trabzonspor bu forveti istemiş!

Standart Liege'de forma giyen forvet oyuncusu Imoh Ezekiel'i Trabzonspor'un istediği ortaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcu için bordo mavili  takımın yavaş davrandığı belirtilirken şimdi Fenerbahçe'nin devreye girdiği kaydedildi. Futbolcunun temsil hakların

Trabzonspor bu forveti istemiş!
Standart Liege'de forma giyen forvet oyuncusu Imoh Ezekiel'i Trabzonspor'un istediği ortaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcu için bordo mavili  takımın yavaş davrandığı belirtilirken şimdi Fenerbahçe'nin devreye girdiği kaydedildi.
 
Futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Mesrun Izet, , "Oyuncumu Fenerbahçe Anderlecht maçında izledi. İlgilendiklerini biliyorum. Devre arasında Galatasaray da teklifte bulunmuştu. Ancak biz Standard'la anlaşmıştık. Fakat biz anlaşmadan önce Trabzonspor'da eski CEO Burak Gürdal, bizimle görüşeceğini söyledi. O dönemde bu görüşme gerçekleşmedi. Görüşme olsaydı belki de Imoh, Trabzonspor'daydı. Almanya'dan Schalke 04 ve Borussia M.Gladbach istiyor. Ama oyuncumu için Fenerbahçe büyük bir opsiyon" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler