Trabzonspor bu açıklamayı bekliyordu! TFF resmen duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor'un da yer aldığı Kadınlar Süper Ligi'nde play-out maçları ve programını açıkladı.

Trabzonspor bu açıklamayı bekliyordu! TFF resmen duyurdu

10 takımlı Turkcell Kadınlar Süper Ligi'nde normal sezonu 8. sırda kapatan Trabzonspor, yeni sezonda da aynı ligde mücadele etmek adına play-out oynayacak.

Lig tamamlandıktan sonra bir süredir play-out programının açıklanmasını bekleyen ve Trabzon'da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nda beklenen haber geldi. TFF, play-out maçı programını açıkladı.

Trabzonspor; Kireçburnu ve Dudulluspor ile 3 takımlı, 3 puan sistemine göre lig usulü play-out maçlarına çıkacak. Lig iki devreli şekilde oynanacak. 3 takımlı ligde son 2 sırada yer alan takım, alt lige düşmüş olacak.

Trabzonspor'un Kadınlar Süper Ligi play-out programı şu şekilde;

25 Nisan 12.00 Trabzonspor - Kireçburnu
29 Nisan 12.00 Dudulluspor - Trabzonspor
7 Mayıs 12.00 Kireçburnu - Trabzonspor
13 Mayıs 12.00 Trabzonspor - Dudulluspor

Trabzonspor bu açıklamayı bekliyordu! TFF resmen duyurdu

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler