Trabzonspor Boya için iki takımla yarışacak!

Belçika basını Trabzonspor'un Frank Boya için iki takımla yarışacağını yazdı

Trabzonspor Boya için iki takımla yarışacak!

Haber61 Spor Servisi

Koronavirüs salgını nedeniyle futbola verilen arada spor basınının manşetlerini transfer haberleri süslemeye devam ediyor. Trabzonspor için de yurt içi ve yurt dışından bir çok iddia gündeme getiriliyor. Son dönemde adı yazılan isimlerden biri de Belçika'nın Mouscron takımında forma giyen Frank Boya oldu. Son olarak Boya için bir çok takımın devrede olduğu yazıldı.

Belçika basınından Voetbalprimeur'da çıkan habere göre; Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan önlibero oyuncusu Frank Boya yeni bir heyecana adım atmak istiyor. Belçika'da da KAA Gent ve Antwerp FC kulüplerinin oyuncuya ilgisi olduğu kaydedilirken Türkiye'nin de bir alternatif olduğu yazıldı. Trabzonspor'un oyuncuyu yakından takip ettiği ve takımdan ayrılan Obi Mikel'in yerine düşünüldüğü ifade edildi.

FRANK BOYA KİMDİR?

FRANK BOYA KİMDİR?

23 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Belçika'nın Mouscron kulübünde forma giyiyor. 1.90 boyundaki önliberonun sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Belçika liginin önemli orta saha oyuncuları arasında gösterilen futbolcu bu sezon çıktığı 30 maçta 2 gol 1 asistle oynadı. Boya ülkesinin milli takımında da 2 kez forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor