Trabzonspor borsada da güldü!

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un yüzü borsada da güldü.Trabzonspor hisseleri ise güne yüzde 1,2 yükselişle başladıktan sonra şu dakikalarda cuma günü kapanışına göre yüzde 0,7 artışla 1,44 liradan alıcı buluyor

Trabzonspor borsada da güldü!

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un yüzü borsada da güldü.

Trabzonspor hisseleri ise güne yüzde 1,2 yükselişle başladıktan sonra şu dakikalarda cuma günü kapanışına göre yüzde 0,7 artışla 1,44 liradan alıcı buluyor.haber61 

Fenerbahçe hisse fiyatı haftaya yüzde 2 artışla başladıktan sonra şu dakikalarda yüzde 3,2 yükselişle 40,35 lira seviyelerinde dengelendi. 

Mağlup olan Galatasaray'ın hisseleri şu dakikalarda değer kaybeden tek spor hissesi olurken, maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ın hisseleri ise şu dakikalarda yüzde 1,8 yükselişle 2,31 liradan işlem görüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor